riddersbergsbloggen

Välkommen att följa oss på Tenhults naturbruksgymnasiums hästanläggning. Växande i en attraktiv skola.

Ja, så gick det till…

Lämna en kommentar

Ja, så gick det till...

Vi satt några personal och fikade en alldeles vanlig kylslagen vinterdag, då en viss stallchef kläckte idén med att blogga om Riddersberg… fulla av iver och energi av tanken att få berätta för världen om vår skola (världens bästa i våra ögon) tämligen störtade vi in på rektors och marknadsförares kontor och fick grönt ljus, bara vi tog del av landstingets policy när det gäller bloggande. Aldrig tidigare har vi lusläst och förstått en policy så fort. Aldrig tidigare har eleverna lärt oss så många saker på samma dag… för många elever hade redan bloggat i flera år, vi lyssnade tålmodigt och artigt på alla tips…men vi ville ju bara komma igång och skriva.

Det är ju så det är med idéer, små frön som plötsligt blommar.

Nästa vecka är det dags för sportlov för oss på Riddersberg, då blir det en paus i bloggandet, sen kommer vi tillbaka, för ni förstår, det är så många elever som vill berätta om sin vardag på vår skola och vi blir nästan tårögda av deras berättelser (ibland till och med läcker det lite i tårkanalerna…)

Gång på gång gläds vi med deras växande, hoppas att även du gillar att följa oss på Riddersberg.

Iförrgår blev vi en av de bloggar som nominerades till årets feel-good blogg i hästsammanhang. Kan ni förstå känslan av vår blogg och feel-good i samma mening? Det skulle kunna betyda att vi är en feel-good-skola. Växande i en attraktiv skola…feel-goodskolan; Tenhults naturbruksgymnasium… det gillar vi!

Vi älskar hästar, vi på Riddersberg, och är stolta över vad vår skola kan ge elever i form av växande. Nu tar vi en liten sportlovs-paus…men vi har många blogginlägg som väntar på att få publiceras, så vi ses efter lovet!

/Anna (numera bloggande hästlärare)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s