riddersbergsbloggen

Välkommen att följa oss på Tenhults naturbruksgymnasiums hästanläggning. Växande i en attraktiv skola.

En upplevelse att minnas

Lämna en kommentar

18

När vi hästtreor gick andra terminen av första året här på Tenhults nbg så fick vi chansen att åka på en liten resa till Strömsholm i juni, för att kolla in deras anläggning och de pågående tävlingarna inom både dressyr och hoppning.

Det var en tidig fredagmorgon som vi i NB11H klev på bussen för att åka upp mot Strömsholm. Att sitta på en svettig buss i flera timmar är väl inte det optimala, men med underbara klasskamrater och ”lite” färdkost i form av godis, kakor mm.. så går allt!
Väl framme på Strömsholm så fick vi bege oss till en stor aula där vi satt och lyssnade på en kort föreläsning om anläggningen och dess utbildningar som finns att tillgå. Därefter gick vi runt och kollade i stallarna innan vi begav oss till tävlingsplatsen vid Strömsholms slott.

Att gå runt i det härliga sommarvädret och kolla på en mycket trevlig och fin hästanläggning, se fina hopp och dressyrhästar, och inte minst gå runt bland alla utställningsmontrar är verkligen en rolig upplevelse. Och att få umgås med klassen i en annan miljö än skolan är något som man som klass borde göra oftare för att få ett starkare band till varandra.
När jag senare i år tar studenten så kommer jag kunna se tillbaka och leva med minnena av att ha varit på Strömsholm med min kära klass.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s