riddersbergsbloggen

Välkommen att följa oss på Tenhults naturbruksgymnasiums hästanläggning. Växande i en attraktiv skola.

En alldeles vanlig dag

Lämna en kommentar

En alldeles vanlig dag

Vi sitter här på rad vid vårt vanliga bord under fikarasten och konstaterar att de som sitter mitt emot inte har kommit ännu från höger; Anna, Kent, Eva och Anna, sen kommer de andra som tur är så vi inte känner oss dumma för att vi sätter oss på våra vanliga platser…nu är det som vanligt…full fart på diskussioner om hästar, väder, lektioner och hur helgen varit.

Idag är en helt vanlig dag på Riddersberg. Treorna är delade i fyra grupper; trav, kommunikation, longering och hoppning. Stalltjänsten är färdig och ettorna har hästkunskap 1. I eftermiddag kommer tvåorna också.

Men kan det egentligen vara en vanlig dag på Riddersberg, förmodligen inte, man vänjer sig aldrig vid denna drömtillvaro att få undervisa hästelever i deras största intresse som vi delar med dem.

Motivationen är på topp både hos oss och eleverna, den lycka vi känner att få jobba med dessa ungdomar en alldeles vanlig dag i början av mars vill vi ska leda till yrkesmässighet och yrkesstolthet som de får med sig ut i hästvärlden i framtiden…vi undrar lite lätt om det verkligen finns vanliga dagar här på Riddersberg?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s