riddersbergsbloggen

Välkommen att följa oss på Tenhults naturbruksgymnasiums hästanläggning. Växande i en attraktiv skola.

Ett år närmare pensionen!

Lämna en kommentar

Ett år närmare pensionen!

Många tycker det är roligt att fylla och få massa presenter och när man är mer i centrum, och många tycker det är en pina när alla sjunger för en.
Jag personligen tycker det är kul att fylla år, särskilt här på skolan. Alla kompisar tjatar om det dagen innan att man fyller år och att de ska sjunga och ge presenter, även dom som man inte pratar med säger grattis när man går förbi i korridoren eller i stallgången.
När väl dagen kommer så väntar man spänt på vad som ska hända. Om kompisarna ska sjunga på fikat eller vid lunchen? Och vilka som säger grattis! Tycker det är skönt att få ha en dag där många uppvaktar en, att få synas och höras mer. Alla skulle behöva en sådan dag och då passar ju födelsedagen bra, då alla har en egen dag!

För några dagar sedan fyllde jag 18, och det är ju ingen vanlig dag. Du blir myndig, du får ta körkort, får gå ut på krogen och du behöver inte mamma för att fylla på en ledighetslapp utan nu är det du själv som ska sköta det! Att få frågan ”Hur känns det att fylla 18?”. Det är ju annorlunda för det är mycket som händer och ändras. Och det är som jag sa innan det är lite speciellt att få fira det på skolan och i stallet, med sina vänner som står en närmast!

Det är inte pinsamt alla sjunger för en i matsalen, det är mer roligt när alla sjunger i otakt, någon lite falskt och någon högre än alla andra, det är tanken som räknas! Och där är kul när de sjunger för en! Är tacksam för mina vänner som bryr sig om andra!

Av det får man ett litet leende på läpparna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s