riddersbergsbloggen

Välkommen att följa oss på Tenhults naturbruksgymnasiums hästanläggning. Växande i en attraktiv skola.

Jag är Julia

Lämna en kommentar

10616255_704693626268198_8533069700573629655_n

HALLOJ!

Mitt namn är Julia och jag går andra året här på tenhultsnaturbruksgymnasie inriktning professionell hästskötare.
Mitt hästintresse uppstod när vi fick åka till en ridskola för väldigt länge sedan med skolan , sedan dess har jag varit fast.
Då tyckte jag att tenhultsnaturbruksgymnasie verkligen var rätt för mig , då hästar har så stor betydelse för mig är det som en dröm att få åka till skolan och vara med hästar , och här på Riddersberg trivs man verkligen.
Det bästa med Riddersberg är att man känner sig så himla varmt välkommen, man vet att alla har samma intresse, så det var verkligen inte svårt att få massor av vänner.
Riddersberg bjuder på så himla mycket kunskap, läran om hästen, ridning, trav, skötsel, sköta stallarna mm. Du går alltid ifrån Riddersberg med mycket kunskap. Att få hålla på med din hobby på skoltid är ju bara kanon!
Det jag tycker är roligast på Riddersberg är nog trav och vardaglig skötsel av hästarna , ridning är också väldigt kul, även det teoretiska är intressant och kul. Man lär sig så himla mycket nytt.
Jag hade aldrig testat trav innan, men att få hålla på med trav i skolan gjorde mitt intresse mycket större för trav, gud vad roligt det är!

Lämna en kommentar