riddersbergsbloggen

Välkommen att följa oss på Tenhults naturbruksgymnasiums hästanläggning. Växande i en attraktiv skola.

Grattis Vendela!

Lämna en kommentar

Det piper till i mobilen…det är Anne…som skriver ”Tack för hjälpen idag Anna!” själv sitter jag uppkrupen i soffan med en mysig filt och en kopp te, precis på gång att blogga i ett mycket viktigt forum 😉 riddersbergsbloggen…för det är klart att ni ska få veta vem som blev skolmästare i hoppning idag.

Anne hade tänkt på allt idag, fixat skolmästerskap, dessutom kommer hon ihåg att tacka alla för hjälpen… Tack Anne skulle jag vilja skriva så hela världen kan läsa! Tack för att du fixat så våra elever kan hoppa så bra, tack för att du ordnade ett otroligt välgjort skolmästerskap och tack för att du är den du är! Du är en fantastisk förebild för oss på Riddersberg!

Stort GRATTIS till Vendela, du var bäst idag! Skolmästare i hoppning, på Tenhults naturbruksgymnasium 2014! Stilhoppning var det, Viktoria Almgren var domare. Vendelas ritt var en fröjd för ögat, med en näst intill osynlig inverkan flöt hela rundan perfekt!

Till alla er elever som ställde upp idag, så roligt att se er, dels hur bra ni rider men framför allt så blir jag så glad av er inställning till hästarna, för er är det självklart att behandla hästar med respekt och kärlek, ni är så fina mot hästarna men också mot varandra, var rädda om den känslan!

före

Elin

emelie

martina

Vendela

vinnarna

kväll

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s