riddersbergsbloggen

Välkommen att följa oss på Tenhults naturbruksgymnasiums hästanläggning. Växande i en attraktiv skola.

Hästminne

Lämna en kommentar

”Vad roligt med nya leksaker” sa Misan när hon kom förbi med spelen…det är precis den där känslan vi vill att eleverna ska känna, åh vad roligt med nya kunskaper, att vi på gymnasienivå kan göra kunskapsinhämtningen till en lek är underbart, vi har köpt in spelet Hästminne.

hästminne2

Några elever i NB13H provspelar, det bubblar av skratt i rummet ”Vad heter hästens största organ?”, ”I dagligt tal kallar vi honom Sigge – vad heter han egentligen” vi som haft hästintresse i många år är väl förtrogna med frågorna  ”Vad heter Näcken i hästskepnad?”

hästminne3

Hästminne kan spelas på många sätt, oavsett hur det spelas kommer vi att lära oss väldigt mycket. Frågorna är välskrivna och det går att spela med blandade erfarenheter av hästar men framför allt så har vi väldigt roligt under tiden.

Kul i sammanhanget är att det var några av våra f.d. elever som såg spelet i en monter på Stockholm international horse show och tipsade speltillverkaren att ringa Anna…med orden hon kommer bli så glad när du berättar om spelet… vi kan bara le och rekommendera spelet till er alla, det har allt man kan önska!

Du hittar spelet här: http://hastminne.se/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s